OVER ONS

OVER ONS

https://brouwerijhetpaleisje.nl/wp-content/uploads/2021/07/IMG_5804.jpg

Over onsJustin

Ik ben Justin Oosterveer, 29 jaar en oprichter van Brouwerij Het Paleisje. Samen met Glenn Kruisselbrink en Geert Kranendonk ben ik in 2020 gestart met Brouwerij Het Paleisje in Amsterdam. Het eerste bier kwam in juli van datzelfde jaar op de markt en heb ik gebrouwen in de ketels van de Noord Hollandse Bierbrouwerij te Uitgeest samen met meesterbrouwer Kees Schouten. Op dit moment ontdek ik nieuwe smaken voor onze bieren en ben ik veel buiten de deur voor de verkoop van ons heerlijke bier.
Inmiddels verkopen wij 4 bieren op meer dan 100 locaties, waar wij heel trots op zijn. Zelf ben ik favoriet van de Willem’s Wit en Prins Pale Ale.
– Justin Oosterveer –
https://brouwerijhetpaleisje.nl/wp-content/uploads/2021/07/7d38195b-1461-4aa1-9b8f-1a7e81f6f8c3.jpg

Over onsJoost

Ik ben Joost Ronnes, 45 jaar en sinds maart 2021 mede-eigenaar van Brouwerij Het Paleisje. Justin leerde ik kennen vlak voor het 1-jarig bestaan van Het Paleisje en we hadden direct een goede klik. Vanuit mijn achtergrond in Accountancy zorg ik voor de administratie, de website en op drukke dagen ga ik ook op pad om onze bieren af te leveren bij de locaties.
Mijn favoriete biertje is Maximaaltje.
– Joost Ronnes –

CO2 NEUTRAAL

De stoomgenerator die wij gebruiken voor het brouwen van ons bier werkt op biomassa (houtpallets). Deze houtpallets komen voort uit de granen die na het maisproces niet meer gebruikt kunnen worden bij het brouwen. Wij drogen de granen en persen deze samen tot kleine pallets. Met deze pallets stoken wij de stoomgenerator aan op een CO2-neutrale manier. Op deze manier heeft het ‘afval’ uit het brouwproces een succesvolle werking met betrekking tot verwarmen van een nieuwe batch bier.

https://brouwerijhetpaleisje.nl/wp-content/uploads/2021/05/BHP-1.jpg

ENERGIEBESPARING

Wij hebben ervoor gekozen om gebruik te maken van LED-verlichting. Een van de laatste stappen van bierbrouwen is het bier koelen totdat het de gist tank in kan. Het koelwater verwarmt zich daardoor op tot 80 graden en wordt de volgende dag gebruikt als proceswater voor een nieuw brouwsel.

Hiermee besparen wij veel energie om ons water te verwarmen. De brouwketels hebben we van stroom naar stoom omgebouwd. Ook dit levert veel besparing op in energie.

https://brouwerijhetpaleisje.nl/wp-content/uploads/2021/05/BHP-2.jpg

ENERGIE EN GRONDSTOFFEN TERUGWINNEN

De warmte uit de koelinstallatie wordt gebruikt in de warme kamer voor de na-vergisting. Hierdoor wordt geen energie gebruikt in de warme kamer. De pallets waar de grondstoffen zoals granen, suikers en hop op binnenkomt worden gestuurd nee een sociale werkplaats.

De mensen daar kunnen van deze pallets klanten cadeauverpakkingen maken. Een win win situatie voor alle partijen.

https://brouwerijhetpaleisje.nl/wp-content/uploads/2021/05/BHP-3.jpg

20 mei 2020

Iterative approaches to corporate strategy foster collaborative thinking to further the overall value proposition.

02. SPICY CHARACTER

Taking seamless key performance indicators offline to maximise the long tail keeping your eye.

03. CHILL HAZE

Collaboratively administrate empowered markets via plug-and-play networks. Dynamically procrastinate.

https://brouwerijhetpaleisje.nl/wp-content/uploads/2017/05/beer_transparent_03.png

04. YEASTLIKE FLAVOR

Override the digital divide with additional clickthroughs from DevOp immersion along the types and frameworks.

https://brouwerijhetpaleisje.nl/wp-content/uploads/2017/05/beer_transparent_02.png

05. SWEET PRIMING

Quickly maximize timely deliverables for real-time schemas. Dramatically maintain clicks-and-mortar solutions.

https://brouwerijhetpaleisje.nl/wp-content/uploads/2017/05/beer_transparent_01.png

06. MALTED GRAINS

Bring to the table win-win survival strategies to ensure proactive domination. At the end of the day, going on.

WIL JIJ NOOIT IETS MISSEN UIT HET PALEISJE?

Schrijf je in en ontvang 10% korting op jouw eerste bestelling

  REVIEWSWAT KLANTEN VAN ONS VINDEN

  HEERLIJK

  Welk biertje je ook kiest, elk biertje van Brouwerij Het Paleisje heeft zijn eigen unieke smaak. Voor elk moment is er een geschikt biertje en is duidelijk met liefde gebrouwen.

  Erik

  GEZELLIGE AVONDJES

  Omdat ik het hele proces heb gezien in de brouwrij snap ik echt waarom de biertjes zo’n unieke en heerlijke smaak hebben.

  Rianne

  BELEEF HET, COMBINEER, PROOST EN PROEF DE PASSIE

  De bieren van Brouwerij Het Paleisje zijn wat je mag verwachten van kwaliteits bier. Kwaliteit in smaak, brouwproces, duurzaamheid en bier/spijs combinaties. Voor elk jaargetijde, feestje, borrel, ontmoeting of vriendschap brengt het paleisje een extra geniet moment met zich mee. Combineer dit alles met de passie en gedrevenheid van de brouwer en succes kan niet uitblijven!

  Ruben

  IPA IS MIJN FAVORIET

  Heerlijke biertjes van Het Paleisje. Mijn favoriet is de nieuwste IPA Prins pale Ale, echt een aanrader! Naast de heerlijke smaak, proeft het biertje nog beter als ik lees wat de herkomst en visie van het Paleisje is. Het verhaal achter het biertje maakt het een mooi concept

  Marye