Over de Brouwerij

Bij Brouwerij Het Paleisje geloven we dat bier meer is dan alleen een drankje. Het is een verhaal van passie, vakmanschap en verbinding. Gevestigd in het hart van Amsterdam, vloeit onze liefde voor het bier samen met onze waardering voor de rijke diversiteit van Nederland. Onze bieren zijn meer dan alleen smaken; het zijn eerbetonen aan ons prachtige land, gemaakt met respect voor onze omgeving en natuurlijke hulpbronnen.
https://brouwerijhetpaleisje.nl/wp-content/uploads/2022/05/vacature-verkoopmedewerker.jpeg

De Mannen Achter
de Brouwsels

Wij zijn Justin en Joost, de drijvende krachten achter Brouwerij Het Paleisje. Gestart in 2020 in Amsterdam, verkopen we nu trots vijf bieren op meer dan 1500 locaties. Justin, met een passie voor het ontdekken van nieuwe smaken, richtte de brouwerij op samen met Glenn en Geert. Joost, die zich in 2021 aansloot, brengt zijn expertise in accountancy mee en zorgt voor de administratie en website. Onze gezamenlijke liefde voor bier en de drive om unieke smaken te creëren, bindt ons samen. Proost op vele mooie jaren samenwerking en bierbrouwen!

EigenarenJustin & Joost

Justin Oosterveer

Justin, 29 jaar en de bezielde oprichter van Brouwerij Het Paleisje, heeft het brouwen tot een kunst verheven. Hij legde in 2020 de basis voor de brouwerij, samen met Glenn, Geert en meesterbrouwer Kees Schouten. Sindsdien is Justin altijd op zoek naar nieuwe smaaksensaties, terwijl hij eveneens de markt verkent om het bier van Het Paleisje op de kaart te zetten. Zijn favorieten? Willem’s Wit en Prins Pale Ale. Ze symboliseren zijn passie voor bier, een passie die je proeft bij elke slok.

https://brouwerijhetpaleisje.nl/wp-content/uploads/2023/08/justin-oosterveer.jpg

Joost Ronnes

Op 45-jarige leeftijd voegde Joost zich in 2021 bij Brouwerij Het Paleisje, en het was een match made in heaven. Met zijn achtergrond in accountancy zorgt Joost voor een solide fundament waarop de brouwerij kan voortbouwen. Of het nu gaat om administratie, websitebeheer of de levering van onze bieren, Joost zorgt ervoor. Zijn favoriete biertje, Maximaaltje, weerspiegelt zijn solide, betrouwbare karakter en zijn liefde voor rijke smaken.

https://brouwerijhetpaleisje.nl/wp-content/uploads/2023/08/joost-ronnes.jpg

Joey

Joey

https://brouwerijhetpaleisje.nl/wp-content/uploads/2023/09/Joey.jpg